Модел на образователна драма в училище (2014)

Модел на образователна драма в училище (2014)

от 9,00 лв 4 оферти
Упътване до адрес:
Предложен маршрут:  

Още оферти

Описание
Ключови думиМама-бебе, Учебник
Езикбългарски
Брой страници174

Виждате грешка в описанието или таблицата? Сигнализирайте ни!

Доц. д-р Радка Василева е преподавател във Факултета по педагогика, катедра „Дидактика на Софийски университет „Св. Климент Охридски Занимава се интензивно с образователна драма, анимация и интерактивни подходи в образователната теория и практика. Разработва собствена образователна система, наречена „Забавна наука, която на основата на театъра и драмата като инструменти за целите на обучението се разпространява като успешен модел на партньорство в българската образователна система.

Тази книга е за всички, които искат да разберат, а и да направят на практика един наистина ефективен образователен модел в училище или в неформална среда. В нея ще открият всичко необходимо за започване на непосредствена работа. Моделът на образователна драма е представен чрез всички свои компоненти посредством кратки теоретични интерпретации и множество конкретни практически варианти. Разработени са техники, етюди, пиеси и ролеви игри, които имат конкретно образователно съдържание и могат веднага да бъдат включени в обучението. Образованието ще придобие нови стойности, които се изразяват в придобиването на знания чрез много емоционални взаимодействия между всички участници в обучението, включени изследвания и надграждаща личността саморефлексия. Обучаваните и обучителите творят непрекъснато. Работят в образователен и научен контекст, стимулиращ развитието на нови личностни умения, които ги правят функционално адаптирани към съвременната действителност.
Мнения
Задайте въпрос

Данните и цените за продуктите предлагани от нашите партньори служат за напътствие и обща информация. Моля, преди покупка проверете дали съответстват на публикуваните данни от сайта на магазина или производителя. За евентуалните неточности и грешки не носим отговорност.

^