Модели на телекомуникационни мрежи с комутация на виртуални канали и тяхното приложение (2012)

Модели на телекомуникационни мрежи с комутация на виртуални канали и тяхното приложение (2012)

от 15,00 лв 2 оферти
Упътване до адрес:
Предложен маршрут:  
Описание
Ключови думиТехнология
Езикбългарски
Брой страници240
Тегло318

Виждате грешка в описанието или таблицата? Сигнализирайте ни!

Съществен проблем при проектиране, управление и експлоатация на съвременните телекомуникационни мрежи е качеството на обслужване. Това е в сила особено при мрежите за абонатен достъп, където преносните ресурси са принципно ограничени или се изграждат бавно и са скъпи. От друга страна, потребностите от мултимедиен трафик, използващ съвременните и перспективни терминали, в това число и мобилните, растат бързо. Основен метод за гарантиране качеството на обслужване е резервацията на ресурси. На практика това се изразява в резервация на виртуални канали в съответни виртуални мрежи за гарантиране на качеството на обслужване на най-приоритетния трафик.
В настоящия труд се описва цялостен трафичен модел на телекомуникационни мрежи с комутация на виртуални канали, детайлно отчитащ поведението на потребителите, както и съответните концептуален и аналитичен модели. Посредством разработените компютърни програми са проведени числени експерименти и са илюстрирани най-важните зависимости.
Настоящият труд е предназначен за ползване от изследователи, проектанти, трафични мениджъри, докторанти, дипломанти, студенти и всички, които работят в областта на телетрафичната теория, телетрафичното инженерство и мрежовото планиране.
Мнения
Задайте въпрос

Данните и цените за продуктите предлагани от нашите партньори служат за напътствие и обща информация. Моля, преди покупка проверете дали съответстват на публикуваните данни от сайта на магазина или производителя. За евентуалните неточности и грешки не носим отговорност.

^