MORE! 2nd Edition Level 4 Student's Book with Cyber Homework and Online Resources (0000)

Описание
Второто издание на утвърдената учебна система MORE! е с обновено съдържание и освежен дизайн, който ще привлече вниманието на младите тийнейджъри и ще събуди въображението им. MORE! 2nd Edition обхваща 4 нива, всяко от които покрива 80-90 учебни часа, а благодарение на допълнителните материали учебните часове могат да бъдат разширени до 160.
В момента са налични компоненти от първите 3 нива, а учебникът, тетрадката и аудио дисковете от ниво 4 се очаква да излязат до края на месец август, книгата за учителя - през октомври.
Паралелно с изучаването на английския език учебната система насърчава четенето за удоволствие с нови приключенски фотоистории и ангажиращи текстове. Междупредметните връзки са неразделна част от всеки урок, а мини-проектите събуждат естественото любопитство на учениците. Онлайн ресурсите към учебника предлагат допълнителни упражнения по лексика, граматика, слушане и четене с разбиране, песни и упражнения за правилно произношение, както и упражнения на културна и междпредметна тематика, а домашната работа е забавна и интерактивна с помощта на онлайн приложението Cyber Homework, което осигурява два комплекта упражнения за всеки урок в учебника. Учителите получават автоматично резултатите на целия клас, а специалното приложение за съобщения позволява на учениците и учителите да изпращат бележки, напомняния и да задават въпроси.
//www. cambridge. org/gb/cambridgeenglish/catalog/secondar y/more-2nd-edition/online-platform
Работната тетрадка към учебната система More! 2nd Edition е тематично обвързана с учебника и съдържа допълнителни упражнения, различни от тези в онлайн платформата, които целенасочено тренират и развиват уменията на учениците. Към всеки компонент от учебника има упражнение в работната тетрадка за усвояване на новата граматика и лексика, както и допълнителни текстове за четене и слушане с разбиране, задания за писане. Всички аудио материали за компонента Listening са налични в комплекта от 3 аудио сидита. Допълнителните раздели Learning to learn към всеки 2 урока спомагат за затвърждаването на преподадения материал и съдържат полезни съвети за ефективно учене и проследяване на напредъка на учениците, а страниците Exam skills упражняват уменията, необходими за сертификатните изпити на Кеймбридж. В края на работната тетрадка е поместена граматиката по уроци с полезни примери.
Ръководството за учителя съдържа подробни насоки и идеи за работа, аудиоскриптовете и отговорите на упражненията от учебника и работната тетрадка.
Системата включва още интерактивен Presentation Plus DVD-ROM за бяла дъска с всички упражнения от учебника, аудио и видео материали; Testbuilder CD-ROM + аудио материали за компонента Listening и DVD към всяко ниво.
 
Мнения
Задайте въпрос

Данните и цените за продуктите предлагани от нашите партньори служат за напътствие и обща информация. Моля, преди покупка проверете дали съответстват на публикуваните данни от сайта на магазина или производителя. За евентуалните неточности и грешки не носим отговорност.

^