Мрак по пладне (ISBN: 9789545858161)

Мрак по пладне (ISBN: 9789545858161)
Описание
Ключови думиФентъзи, Роман, Ужаси
Брой страници480

Виждате грешка в описанието или таблицата? Сигнализирайте ни!

Написаното от Баркли е силно, динамично и наситено с превъзходно чувство за хумор. Още по-хубаво е, че той твори романи, които ви се иска да препрочитате отново и отново.
Дейвид Гемел
 
ПОБЕДИХА ЛИ ГАРВАНИТЕ?
 
Извършено е заклинание, което би могло да донесе края на света, и едно прастаро зло е прогонено завинаги. Но сега Балея, все още в разгара на войната, трябва да понесе и последствията от заклинанието.
То е създало разкъсване в небето - проход към измерението на драконите.
Сраженията обхващат все повече земи и легендарният наемнически отряд на Гарваните трябва да се сражава с нахлулите в родината им западняшки пълчища и да надделее над предателството на онези, от които очаква дружеска подкрепа.
Провалят ли се Гарваните, крилете на безброй дракони ще възвестят гибелта на Балея...
 
Превъзходното фентъзи е рядкост. Превъзходното героично фентъзи е още по-голяма рядкост. Да откриеш нов автор, които наистина пише превъзходно героично фентъзи, може би означава да намериш най-рядката скъпоценност. Джеймс Баркли е тъкмо такава находка.
Мнения
Задайте въпрос

Данните и цените за продуктите предлагани от нашите партньори служат за напътствие и обща информация. Моля, преди покупка проверете дали съответстват на публикуваните данни от сайта на магазина или производителя. За евентуалните неточности и грешки не носим отговорност.

^