Мръсна хаванска трилогия (2007)

Мръсна хаванска трилогия (2007)
Описание
Ключови думиРоман
Брой страници410

Виждате грешка в описанието или таблицата? Сигнализирайте ни!

Понякога реалността е толкова сурова, че хората не ти вярват. Четат разказа и ми казват: \"А не, Педро Хуан, нещата не стоят така. Май ти се е развинтила фамтазията\". Но не, няма нищо измислено. Силите ми стигнаха само дотолкова, че да хвана цялата помия на реалността и да я стоваря с един удар върху белия лист хартия.
Такава ми е работата - да разбърквам лайната. Затова и никой не ми се усмихва, а поглеждат в другата посока когато ме видят. Аз съм един бъркач на лайна. И не че търся нещо в лайната. Обикновено не намирам нищо. Бих могъл да кажа: \"О, вижте, намерих диамант между лайната\" или \"намерих една добра идея сред лайната\", или \"намерих нещо красиво\". Не е така. Нищо не търся и нищо не намирам. Затова не мога да докажа, че съм прагматичен и социално полезен човек. Правя същото като децата - серат и после си играят със собствените говна, миришат ги, ядат ги и се забавляват докато дойде мама да ги извади от лайната, д аги изкъпе, да ги напарфюмира и да ги предупреди, че така не бива да се прави.
Мнения
Задайте въпрос

Данните и цените за продуктите предлагани от нашите партньори служат за напътствие и обща информация. Моля, преди покупка проверете дали съответстват на публикуваните данни от сайта на магазина или производителя. За евентуалните неточности и грешки не носим отговорност.

^