Музика за 7. клас (0000)

Описание
Учебникът по музика за 7. клас е разработен изцяло по новата учебна програма. Той продължава линията, започната в началния образователен етап и развита в 5. и 6. клас. Учебният материал, изложен разбираемо и интригуващо, създава условия учителят да преподава новите знания в приятна работна атмосфера, да предизвика любопитството и интереса на учениците. Интерпретацията на учебното съдържание по теми, предложените въпроси и задачи провокират активното изразяване на собствено мнение и позволяват творческо отношение към заниманията с музика. Дейностите по учебника съчетават удоволствието от работата с удовлетворението от постигнатите резултати.
* Автори на песента „Един неразделен клас, поместена на с. 102 в учебника, са: музика Недко Трошанов, текст Милчо Спасов.
Мнения
Задайте въпрос

Данните и цените за продуктите предлагани от нашите партньори служат за напътствие и обща информация. Моля, преди покупка проверете дали съответстват на публикуваните данни от сайта на магазина или производителя. За евентуалните неточности и грешки не носим отговорност.

^