My Alfabet Book Freeway Grade 1 (ISBN: 9789541804100)

My Alfabet Book Freeway Grade 1 (ISBN: 9789541804100)
Описание
My Alphabet Book е първа част от поредицата градирани книжки за четене, придружаващи системата за изучаване на английски език в началното училище Freeway. Тя е съобразена както с основните тенденции в чуждоезиковото обучение на деца, така и с реално съществуващите нужди на българските ученици, които за пръв път се докосват до английския език.
Книжката е предназначена за допълнителна работа в клас или за самостоятелна работа по време на ограмотителния и началния следограмотителен период. С нея авторите целят създаване на начални умения за четене, започвайки от разпознаването на отделните букви, свързването им в думи и накрая - комбинирането на думите в изречения и кратък текст. В съответствие с тези цели всяка буква е представена посредством дума (която я съдържа) и цветна илюстрация.
Мнения
Задайте въпрос

Данните и цените за продуктите предлагани от нашите партньори служат за напътствие и обща информация. Моля, преди покупка проверете дали съответстват на публикуваните данни от сайта на магазина или производителя. За евентуалните неточности и грешки не носим отговорност.

^