Мъченичеството на Перпетуа (2007)

Мъченичеството на Перпетуа (2007)
Описание
Тази книга започна като академично проучване на един семинар на К. Г. Юнг. Първо беше публикувана на английски през 1949 г. , а след това в Германия през 1951 г. като приложение към Еон на Юнг.

Света Перпетуа - светица патрон на майките в католическия пантеон - е африканска християнка, загинала мъченически през 203 г. след Христа. Тя поддържа своята истина до последния си миг. Тези, които не познават нейната история, ще оценят тази книга заради психологическото разбиране, което фон Франц влага във всичко, на което се спре вниманието и. В този кръговрат от събития и видения в живота на светицата се чуват ясните гласове на две силни жени.

Както винаги, Мари-Луиз фон Франц споделя прозрения с непосредствена стойност, едновременно дълбоко ерудирани и поразително практични.

Мари-Луиз фон Франц (1915-1998) работи с Юнг почти трийсет години. Тя е автор на много книги за психологическа интерпретация на сънища, вълшебни приказки и алхимични текстове, включени в поредицата „Юнг&Последователи": Алхимията, Архетипови мотиви във Вълшебните приказки, Предсказване и синхроничност, Котката, Анимус и Анима във вълшебните приказки.

Дарил Шарп е издател и главен редактор на издателство в Канада. Специализирал е в Института "Юнг" в Цюрих и е автор на повече от петнайсет книги на юнгианска тематика, сред които и включената в поредица Юнг&Последователи К. Г. Юнг. Лексикон
Мнения
Задайте въпрос

Данните и цените за продуктите предлагани от нашите партньори служат за напътствие и обща информация. Моля, преди покупка проверете дали съответстват на публикуваните данни от сайта на магазина или производителя. За евентуалните неточности и грешки не носим отговорност.

^