Мърчъндайзинг (2013)

Упътване до адрес:
Предложен маршрут:  
Описание
Ключови думиБизнес, Бизнес, Икономика, Икономика, Маркетинг
Езикбългарски
Брой страници348
Тегло450

Виждате грешка в описанието или таблицата? Сигнализирайте ни!

Проф. д-р по икономика Невяна Стефанова Кръстева е член на Американската маркетингова асоциация и на Европейския съвет по мениджмънт. Професор е по маркетинг и международен бизнес в Софийския университет "Св. Климент Охридски" и в Международно висше бизнес училище. Има издадени монографии, учебници и статии. Специализирала е в Русия, Австрия, Гърция, Дания, Япония, Израел, Унгария и Белгия.
Цел на настоящия учебник е придобиването на разбиране за основните съвременни мърчъндайзингови концепции и принципи - в тяхната сърцевина, а не само на повърхността.
Цялостното съдържание на отделните глави дава възможност за разбиране на естеството на съвременните мърчъндайзингови методи и необходимостта от тяхното приложение; яснота по типовете налични информационни ресурси за различните пазари и възможността да се разберат основните принципи на тяхното приложение в предлагането на стоките на мястото на продажба; да се разбере необходимостта от ясен подбор, адаптация и представяне на стоките на потребителските, бизнес пазарите и на огранизационните пазари. Целите, които се поставят и постигат с настоящия учебник предполагат въпросите и задачите да се усложняват от глава на глава, с оглед постигането на цялостно разбиране и проверка на знанията по изучаваната материя.
Мнения
Задайте въпрос

Данните и цените за продуктите предлагани от нашите партньори служат за напътствие и обща информация. Моля, преди покупка проверете дали съответстват на публикуваните данни от сайта на магазина или производителя. За евентуалните неточности и грешки не носим отговорност.

^