Национална класификация на професиите и длъжностите (ISBN: 9789546081384)

Национална класификация на професиите и длъжностите (ISBN: 9789546081384)

от 16,20 лв 2 оферти
Описание
Ключови думиИкономика, Икономика, Право
Езикбългарски

Виждате грешка в описанието или таблицата? Сигнализирайте ни!

Тази книга съдържа всички документи на Националната класификация на професиите и длъжностите -2005, актуализирани със Заповед № 884 на министъра на труда и социалната политика от 7.11. 2006
Правилник за прилагане на НКПДМ
Методологични бележки;
Структура на НКПД;
Азбучен определител на длъжностните наименования;
Списък на длъжностните наименования по класове, подкласове, групи и единични групи;
Списъци, отразяващи новите длъжности, как¬то и промените в наименованията на подкласове, групи и единични групи професии, на длъжности и кодове;
Кодови таблици за преход от НКПД - 1996 към НКПД - 2005 и от НКПД - 2005 към Международната стандартна класификация на длъжностите ISСО-88.

Съставителството и въведението към книгата са дело на д-р Елка Димитрова - директор на Дирекция „Политика на пазара на труда\" в МТСП и водещ специалист в тази област.

Целевата аудитория на книгата те по труда, социалната дейност и управлението на персонала; управителите на търговски дружества и ръководителите в държавната и общинска администрация; счетоводители, икономисти и юристи; екипи на специализирани структури; преподаватели и студенти във ВУЗ.
Мнения
Задайте въпрос

Данните и цените за продуктите предлагани от нашите партньори служат за напътствие и обща информация. Моля, преди покупка проверете дали съответстват на публикуваните данни от сайта на магазина или производителя. За евентуалните неточности и грешки не носим отговорност.

^