Най-дългата нощ в годината (ISBN: 9789543110216)

Най-дългата нощ в годината (ISBN: 9789543110216)
Описание
Убита е спортна знаменитост с международна слава, а лицето й е обезобразено по необичаен и почти ритуален начин. Какво е значението на поетичните откъси, които убиецът оставя на местопрестъплението? Защо отстранява окото на жертвата си по хирургичен път? Може ли една преподавателка в Кеймбридж да помогне на полицията да пресъздаде фантазиите на убиеца, при това навреме, за да спаси собствения си живот?
Докато инспектор Андъруд и неговият екип работят неуморно, за да възстановят последните часове от живота на спортистката Луси Харингтън, събитията претърпяват неочакван обрат. Убиецът на Харингтън се свързва с преподавателката по английска литература д-р Стасман и я насърчава да обясни действията му на полицията. Извършено е обаче още едно убийство, преди д-р Стасман да проумее страховития мотив на убиеца, скрит в творбите на един поет. Живял близо преди четиристотин години...
Мнения
Задайте въпрос

Данните и цените за продуктите предлагани от нашите партньори служат за напътствие и обща информация. Моля, преди покупка проверете дали съответстват на публикуваните данни от сайта на магазина или производителя. За евентуалните неточности и грешки не носим отговорност.

^