Най-големите заговори за прикриване на истината за извънземните (2007)

Най-големите заговори за прикриване на истината за извънземните (2007)

Най-големите заговори за прикриване на истината за извънземните (2007)

от 7,20 лв 4 оферти
Упътване до адрес:
Предложен маршрут:  

Още оферти

Описание
Ключови думиЕзотерия, История, Младежка литература, Наука
Езикбългарски
Брой страници206

Виждате грешка в описанието или таблицата? Сигнализирайте ни!

В поредицата НАЙ-СКАНДАЛНИТЕ са подбрани книги, от които читателят научава неизвестното за известни личности и събития, премълчавани от пресата и телевизионните новини.
Книгата е сериозно проучване на съвременната история по въпроса за извънземните и се основава на надеждни източници на информация за свръхсекретните зони, в които се съхраняват и изследват останките от извънземни летателни обекти и техните екипажи; тайни биологични
опити, провеждани от военни с извънземни. Изложени са аргументи в полза на твърдението, че правителствата на редица страни водят целенасочена политика за прикриване на истината за НЛО и изпращат специално обучени агенти „мъже в черно, за да накарат хората, видели НЛО, да им дадат пълна информация, а обикновено след заплахи и да не я разпространяват.
В САЩ в заговорите за прикриване и предизвикване на мълчание е включено цялото президентско войнство. Към един от свръхсекретните доклади е прикрепен меморандум от 24 септември 1947 г. , написан от президента Труман, адресиран до министъра на отбраната.
С този документ се нарежда да продължи дейността на „Операция Маджестик-12. Това е комисия от дванайсет изтъкнати специалисти, които се занимават с най-известната среща с НЛО и извънземни от 2 юли 1947 г. в Розуел, щата Ню Мексико. Докладът ясно показва загрижеността за националната сигурност. В последния параграф се подчертава необходимостта „на всяка цена да се избягва паниката сред обществото. Убедените в съществуването на НЛО съзират в документа началото на правителствената политика за прикриване на истината за извънземните и НЛО. За събитието в Розуел е съобщено твърде
късно, за да попадне в сутрешните издания. Все пак се появяват изявления в пресата, но те веднага са опровергани и погребани със заглавия като „Чинията в Ню Мексико е само един балон за метеорологични проучвания. За да е още по-пълна дезинформацията,
вътре в заговорите са организирани други заговори и така объркването е пълно. Иди че търси истината.
Наред с упоритата работа по прикриване на истината за извънземните се създават и проекти за системни проучвания на НЛО и техните обитатели. Сред многото разкрити по-късно е проектът „Синя книга, който действа от 1952 до 1969 г. Този период изследователите наричат „Златен век за НЛО-логията.
„През 1966 г. американските ВВС създават пък комисията „Кондън, чиято задача е да поемат в свои ръце разследването на докладите за НЛО от „Синя книга.
Подобни проекти и организации са създадени и работят усилено в Съветския съюз и във Великобритания. Така се обогатява историята на политиката за прикриване на истината за НЛО. В нея съществена роля е отредена на „мъжете в черно, които неизменно присъстват на всеки инцидент с НЛО.
Възникват редица въпроси: кои са мъжете в черно, извънземни ли са или добре обучени хора за прикриване на истината за извънземните, споделена от очевидци на посещения на Земята от пришълци.
В книгата е отредено специално място на едни от най-видните изследователи и специалисти на НЛО и извънземните и резултатите от дългогодишната им работа, така усърдно прикривана досега.
Мнения
Задайте въпрос

Данните и цените за продуктите предлагани от нашите партньори служат за напътствие и обща информация. Моля, преди покупка проверете дали съответстват на публикуваните данни от сайта на магазина или производителя. За евентуалните неточности и грешки не носим отговорност.

^