Най-важните наредби по безопасност и здраве при работа в предприятието (ISBN: 9789546081285)

Най-важните наредби по безопасност и здраве при работа в предприятието (ISBN: 9789546081285)

Офертите за продукта

Описание
Ключови думиИкономика, Икономика, Право
Брой страници736

Виждате грешка в описанието или таблицата? Сигнализирайте ни!

Тази книга Ви предлага нормативния текст на всички най-важни наредби по осигуряване на здравословни и безопасни условия на труд в предприятието и учреждението.
В обособените три части на сборника са публикувани:
новите наредби по Кодекса на труда, в сила от началото на 2006 г. :
най-важните наредби по Закона за здравословни и безопасни условия на труд, приети през последните две години, свързани с осигуряването на здравословна и безопасна работна среда по всеки един от нейните основни фактори и параметри:
най-съществените и общоприложими наредби по техническия надзор на съоръженията с повишена опасност.
Представените в сборника наредби регламентират проблеми и изисквания, свързани с дейността на всяко предприятие и учреждение, на всеки мениджър и специалист.
Подборът на наредбите и съставителството на сборника са дело на изявени специалисти по здравословни и безопасни условия на труд - автори в изданията на ИК „Труд и право\".
Целевата аудитория на книгата са управители и изпълнителни директори на търговски дружества, ръководители на държавни структури; специалисти по здраве и безопасност при работа; технолози, конструктори и организатори на производства; експертните екипи на специализираните държавни и корпоративни структури - инспекции, лаборатории, Служби по трудова медицина: участници в социалния диалог; членове на комитети и групи по условия на труд и прочее.
Мнения
Задайте въпрос

Данните и цените за продуктите предлагани от нашите партньори служат за напътствие и обща информация. Моля, преди покупка проверете дали съответстват на публикуваните данни от сайта на магазина или производителя. За евентуалните неточности и грешки не носим отговорност.

^