Наяве и насън (2005)

Наяве и насън (2005)
Описание
Вълнуваща и трогателна история за едно момиче, преминало през горчиви страдания и открило, че животът може да бъде хубав не само насън, но и наяве.

Деветгодишната Тио и нейната твърде млада и безотговорна майка са уловени в капана на своя мизерен и безрадостен живот. Тио мечтае за голямо и истинско семейство, с още братя и сестри, с двама усмихнати и добри родители, които никога не се карат и с много обич се грижат за децата си. И когато желанието й се сбъдва и тя става една от идеалното семейство Калдор, просто не може да повярва, че това е истина, а не вълшебен сън.
Дали Тио ще се събуди и ще открие, че всичко е било само сън или истинският живот може да бъде и наяве прекрасен, ако се обичаме и вярваме един в друг, а понякога и в чудесата, сътворени от един загадъчен призрак?
Тио не познава баща си. Живее с майка си, която е твърде млада и безотговорна, за да се грижи за умното си и будно дете. Често оставайки без работа, тя постоянно се мести и момиченцето й е винаги в ново училище и без приятели. Бедността и мизерията му печелят само присмеха на останалите. В един момент Тио се оказва бреме за майка си, която достига до убеждението, че е намерила мъжа на живота си. Решила да заведе момичето при сестра си, тя се качва на ферибота, който ще я отведе в градчето, което отдавна е напуснала.
Но там става чудо и на следващото утро Тио се събужда в дома на голямото и сплотено семейство Калдор, което по някакъв загадъчен начин я е осиновило. За пръв път в живота си Тио има нови дрехи, сигурност и добри приятели. Но с течение на времето, магията на новия живот на Тио започва съвсем буквално да се разсейва и много скоро тя се озовава отново с майка си. Дали семейство Калдор са истински или са само красив сън? И кой е загадъчният призрак, появил се в живота на Тио?
Нима сънищата не са по-хубави от действителността? Нима когато сънуваме мечтания от нас свят, не искаме да спим дълго и никога да не се събудим?
Мнения
Задайте въпрос

Данните и цените за продуктите предлагани от нашите партньори служат за напътствие и обща информация. Моля, преди покупка проверете дали съответстват на публикуваните данни от сайта на магазина или производителя. За евентуалните неточности и грешки не носим отговорност.

^