Народна медицина по Болотов (ISBN: 9789546856920)

Народна медицина по Болотов (ISBN: 9789546856920)
Описание
Ключови думиМедицина, Здраве, Здраве

Виждате грешка в описанието или таблицата? Сигнализирайте ни!

Предпазване и лечение от заболявания на:

* Храносмилателната система
* Дихателната система
* Сърдечносъдовата система
* Отделителната система
* Ракови заболявания
* Диабет и наднормено тегло

Наръчникът „Народна медицина по Болотов е създаден въз основа на теориите за подмладяване на клетките на организма и лечение на органичните нарушения, разработени от знаменития украински учен. Отделено е значително внимание на бича на ХХI век – онкологичните заболявания. Създадената от учения теория за възникването на рака му позволи да изготви практическа методика за лечението на тази и на много други болести. Всички лекарства, създадени от академик Болотов, като правило се основават на използването на млечно-киселата ферментация на лечебните растения, която няма вредно или токсично действие. Приготвянето и използването на ферментите е просто и достъпно за всеки.

Най-новите открития на академика, проверени в практиката от неговия ученик, учения и практика Глеб Погожев, правят тази книга наистина народна. Тя ще ви помогне да живеете дълго и ползотворно без болести и без лекари.

Благодарение на този народен лечебник всеки може да се приобщи към великата медицина и да заживее в съответствие с принципите на академик Болотов.
Мнения
Задайте въпрос

Данните и цените за продуктите предлагани от нашите партньори служат за напътствие и обща информация. Моля, преди покупка проверете дали съответстват на публикуваните данни от сайта на магазина или производителя. За евентуалните неточности и грешки не носим отговорност.

^