Още оферти

Описание
Авторът на „Наш ред е! Ивайло Динев (1989) се дипломира в специалността „Минало и съвремие на Югоизточна Европа, а след това следва магистратура „Културна антропология. Редактор на списание за Балканите. Носител е на награди и отличия за поезия. Негови статии са публикувани в „Економист, „Юръпиън Алтърнативс, „Култура, „Литературен вестниk и др. Научните му интереси са свързани с Албания, социалните движения и антропологията. През последните години е бил в ядрото на поредица студентски протести; бил е начело на три студентски организации.

Вярвахме, че един друг свят е възможен и че създаваме своя различна, студентска република и можем да предложим не политическа алтернатива, не поредния месия, камо ли пък опозиция, а нещо повече: алтернатива на живота

Окупацията бе разрез на времето. Извънредно историческо събитие за страната ни, което няма еталон у нас. Събитие, което може да бъде сравнявано единствено с глобалните протести срещу елитите през последните години и движенията за по-директна демокрация.
Мнения
Задайте въпрос

Данните и цените за продуктите предлагани от нашите партньори служат за напътствие и обща информация. Моля, преди покупка проверете дали съответстват на публикуваните данни от сайта на магазина или производителя. За евентуалните неточности и грешки не носим отговорност.

^