Науката да бъдеш велик (2007)

Науката да бъдеш велик (2007)
Описание
Ключови думиПсихология
Езикбългарски
Брой страници120

Виждате грешка в описанието или таблицата? Сигнализирайте ни!

Животът около нас крие невъобразими възможности. "Обикновени" хора няма. Всички сме дарени с правото да бъдем велики, неповторими и единствени.

В тази необикновена книга авторът доказва, че Науката да бъдеш Велик има свои закони, които всеки човек може да осъзнае и овладее. За целта е нужно да погледнем себе си и света от нова перспектива:

Да открием, събудим и активираме Принципа на силата вътре в себе си.

Да не позволяваме на околните да решават кои сме ние и какви трябва да бъдем, а да станем такива, каквито чувстваме, че искаме да бъдем.

Да преодолеем старите, наслоени модели на мислене и да се научим да приемаме себе си като същества с неограничени възможности.

Да използваме свободната човешка воля. за да откриваме около себе си любовта и добротата и да се съпротивляваме на мислите, които ни водят към отчаянието, тъгата и инертността.

Да превъзмогнем лошата наследственост и неблагоприятните обстоятелства, като осъзнаем и разгърнем присъщата на душата ни творческа сила.

Да бъдем точни и прецизни и да даваме най-доброто от себе си и в най-дребните неща.
Мнения
Задайте въпрос

Данните и цените за продуктите предлагани от нашите партньори служат за напътствие и обща информация. Моля, преди покупка проверете дали съответстват на публикуваните данни от сайта на магазина или производителя. За евентуалните неточности и грешки не носим отговорност.

^