Навиците на ума: Интелектуалният живот като призвание на християнина (2012)

Навиците на ума: Интелектуалният живот като призвание на християнина (2012)

Офертите за продукта

Описание
Какво означава интелектуалец?

Как да се научим да мислим преди да действаме?

Какво значи да обичаме Бога и с ума си?

Редно ли е християните да се стремят да станат интелектуалци? Възможно ли е интелектуалният живот действително да бъде призвание за някои, ако не и за всички християни?

Със своя гъвкав и оригинален ум Джеймс Сайър поставя тези въпроси и предлага на читателите си едно удивително проникновено разбиране за това, как да мислим ползотворно за слава на Бога и заради Неговото царство. Сайър ни показва конкретно как да изграждаме у себе си „навици на ума, които ще ни укрепят по пътя към нашата цел. По време на земния Си живот Исус Христос неизменно постъпва с мъдрост и разум, недостигнати в човешката история, затова според Сайър ние можем и трябва да приемем предизвикателството да мислим колкото е възможно по-добре.

„Малцина са съвременните писатели, изследвали така дълбоко смисъла и проявленията на християнския светоглед и ум, както Джеймс Сайър. Неговата мъдра, наситена с информация и остроумна книга Навиците на ума е още една крачка в тази насока.
Мнения
Задайте въпрос

Данните и цените за продуктите предлагани от нашите партньори служат за напътствие и обща информация. Моля, преди покупка проверете дали съответстват на публикуваните данни от сайта на магазина или производителя. За евентуалните неточности и грешки не носим отговорност.

^