Не ме оставяй да падна (2014)

Описание
Ключови думиМедицина, Здраве, Здраве
Езикбългарски
Брой страници380
Тегло374

Виждате грешка в описанието или таблицата? Сигнализирайте ни!

Книга за най-ефективния метод за укрепване на ставите и костите във всяка възраст.

Техниките и методите за укрепване на тялохо и Духа, описани тук, са предадени на автора от Учители, пазещи традициите на древните лечителски школи на Азия. Тяхната ефективност се потвърждава от многовековно практическо приложение. И, както казват на Изток: „Учителите правят знаещ едного, за да направи знаещи мнозина.

Всеизвестно е, че за модерното човечество заболяванията на опорно-двигателната система (ОДС) са се превърнали в истинско бедствие. В нашата страна, независимо от изобилието и разнообразието на продукти, у хора от всякакви възрасти се развиват различни състояния на дефицит на вътрешното хранене на тъканите (в това число костите и ставите) и съответно се стига до загуба на жизнената активност. А при хората над 35 години като правило се развиват толкова дълбоки нарушения на обменните процеси в организма, че им се налага да търсят помощ. И от година на година това явление в живота ни се „подмладява.

Изследванията, които проведох в Централна Азия, показват, че загубата на полезни вещества от костите и хрущялите, както и свързаните с това проблеми, съвсем не са нещо чак толкова неизбежно. Оказва се също, че хората на всяка възраст могат да възстановят силата и здравината на костите си и пълната свобода на движение във всяка става, да ги излекуват, като използват именно описаните оздравителни методи.

Трябва да отбележим, че възстановяването и заздравяването на ставите и костите не е особено бърз процес, тъй като в тези тъкани кръвоносните съдове са малко. Ето защо лекарите нямат достатъчно време да се занимават с вас. Затова предлагам на всички желаещи да усвоят самостоятелно методиката на укрепване. Използвайте я колкото ви душа иска за своя полза и здраве.

Надявам се, че знанията, които споделям в тази книга, ще помогнат не само на моите деца, а и на всеки четящ и практикуващ самооздравяване и самоусъвършенстване. Та нали всички ние получаваме едни и същи житейски уроци! От цялата си душа ви желая успех в усвояването на тези практики.

Олег Ламикин
Мнения
Задайте въпрос

Данните и цените за продуктите предлагани от нашите партньори служат за напътствие и обща информация. Моля, преди покупка проверете дали съответстват на публикуваните данни от сайта на магазина или производителя. За евентуалните неточности и грешки не носим отговорност.

^