Неофициално ръководство за живота след училище (ISBN: 9789544072254)

Неофициално ръководство за живота след училище (ISBN: 9789544072254)

Неофициално ръководство за живота след училище (ISBN: 9789544072254)

Офертите за продукта

Описание
Поздравления за завършването! Време е да започне забавната част!

Предстои ти толкова много! След като сякаш цяла вечност си седял на чина, агонизирал си над домашните и си зубрил за изпити, най-сетне си преминал през първите двадесет години на своето образование. Вече си готов за реалния свят. Вълнуваш ли се? Трябва, защото всичко действително хубаво тепърва предстои, включително големите истини за живота, на които може би не са те научили в училище.

Как да ти кажа обаче, макар училището да е приключило, ти все още учиш. (Съжалявам, че се налага аз да ти съобщя новината. ) Но не е задължително да си сам. Нали знаеш всички онези дебели справочници в книжарницата, които ти помагат да се подготвиш за изпитите? Тази книга има за цел да направи същото. Само че този път се подготвяш не за приемен изпит в университета, подготвяш се за изпитите на реалния живот.

Недей научава тези уроци в "училището за тежки удари". Животът и без това е достатъчно труден. Защо да го правиш още по-труден? Остави Лен Удс да тръгне до теб с неговата смесица от хумор, искреност, топлота и практични съвети и му позволи да сподели с теб:

25 урока - не е нужно да се учиш от горчивия си опит!
Мнения
Задайте въпрос

Данните и цените за продуктите предлагани от нашите партньори служат за напътствие и обща информация. Моля, преди покупка проверете дали съответстват на публикуваните данни от сайта на магазина или производителя. За евентуалните неточности и грешки не носим отговорност.

^