Невидимите помощници (ISBN: 9789543190676)

Описание
Ключови думиЕзотерия, Окултизъм
Езикбългарски
Брой страници130

Виждате грешка в описанието или таблицата? Сигнализирайте ни!

Разказ за водачите, адептите, тези, които ни помагат в нужда...

Едно от най-големите достижения на теософията - илософско-религиозно направление, създадено от Елена Блаватска - е начинът, по който тя върна в съвременния живот невидимия свят и доказа, че целият приказен фолклор за елфите, феите и гномите, за духовете на въздуха, водата, горите и минералите не е празно суеверие, а се опира на действителни научни факти. Теософията дава ясен и научнообоснован отговор и на големия фундаментален въпрос: "Ще се прероди ли човек след смъртта си?"

В своята прекрасна книга Невидимите помощници, Чарлз Ледбитьр, един от най-видните представители на теософията, по много занимателен и достъпен начин показва на читателите, че винаги, когато имат нужда, ще получат помощ и подкрепя пт различни невидими помощници. Ледбитър представя убедителни факти, толкова реални, колкото въздуха, който дишаме и домовете, в които живеем.

От книгата ще научите:

Какво представляват девите, ангелите и природните духове и как се превръщат в наши помощници.

Как тези, които наричаме мъртви, контактуват с нас.

Как когато имаме проблем, можем да научим решението от съществата, обитаващи астралния свят.

Какви са видовете материализация.

Какво има отвъд този свят.

Как можем самите ние да станем духовни помощници.

Никой на този свят не бива да се чувства пренебрегнат или самотен, дори когато му се струва, че стълбата на живота му е обвита в мъгла, защото тя го води към красиви места с кристално чист въздух, където винаги има щастие и светлина.
Мнения
Задайте въпрос

Данните и цените за продуктите предлагани от нашите партньори служат за напътствие и обща информация. Моля, преди покупка проверете дали съответстват на публикуваните данни от сайта на магазина или производителя. За евентуалните неточности и грешки не носим отговорност.

^