Нещо в мен, нещо в теб. Интимни разкази (ISBN: 9789548628624)

Нещо в мен, нещо в теб. Интимни разкази (ISBN: 9789548628624)

Нещо в мен, нещо в теб. Интимни разкази (ISBN: 9789548628624)

от 9,00 лв 4 оферти

Още оферти

Описание
Ключови думиБългарска литература, Роман
Езикбългарски

Виждате грешка в описанието или таблицата? Сигнализирайте ни!

НЕКА ГОВОРИМ за нещата от живота.
НЕКА ПОКАЖЕМ какво ни вълнува и защо.
НЕКА СЕ ПОУЧИМ от миналото и връзките си.

„Нещо в теб, нещо в мен е цикъл разкази, в който мъже и жени споделят интимни преживявания. Водещи теми са любовта, сексът, наркотиците, алкохолът, парите, агресията, похотливостта, изневярата и самотата. В тези задушевни разговори героите са различни, но общото е непосредствеността, с която разказват за себе си. Истории за приятели и любовници, сексуално съзряващи и мечтатели, гейове и травестити, наркозависими и сребролюбци, бунтари и агресори, самоубийци и депресари се четат на един дъх.
Ако търсите подсладени разкази с рафиниран език, тази книга не е за вас. Тя показва истории от живота, където образите са сложни и никога само черни или бели.

В първата част, озаглавена „Жени са поместени 9 истории, които нямат общо помежду си. Обединени са от темите, които вълнуват героините и искреността, с която са споделени. Любовните трепети, сексуалното съзряване, приятелството между мъже и жени, бурната възраст на пубертета, наркотиците, болестите, мислите за самота, бягство и самоубийство са вплетени в сюжетите. Преживените спомени помагат на жените да порастнат въпреки грешките и несъвършенствата си.

Мъжки увод: „Нещо в тебе, нещо в мен е цикъл разкази, условно разделен на две. Във втората част, озаглавена „Мъже са поместени 9 истории. Героите не се познават помежду си, но си приличат по желанието да споделят наболели теми от живота си. Те лъкатушат между случайни и търсени връзки, влюбвания и изневери, похот, агресия и престъпни намерения, мечти и сребролюбство. Разказите им вълнуват и показват различни гледни точки и избор на живот, от които читателят сам може да прецени какво да вземе.
Мнения
Задайте въпрос

Данните и цените за продуктите предлагани от нашите партньори служат за напътствие и обща информация. Моля, преди покупка проверете дали съответстват на публикуваните данни от сайта на магазина или производителя. За евентуалните неточности и грешки не носим отговорност.

^