НЛП за 21 дена (ISBN: 9789547711006)

НЛП за 21 дена (ISBN: 9789547711006)
Описание
Ключови думиПсихология
Брой страници296

Виждате грешка в описанието или таблицата? Сигнализирайте ни!

Невро-лингвистично програмиране - цялостен тренинг за самоусъвършенстване
 
С \"НЛП - нов път към съвършенството\" Хари Алдер открива формулите на успеха и основните техники за прилагането им.
В \"НЛП за 21 дена\" предлага тънкостите на НЛП - тайните на занаята, като разработва пълния цикъл от ефикасни техники и упражнения.
 
След като усвоим всички техники, ще можем:
- да черпим от умствени ресурси, които не сме знаели, че притежаваме
- да използваме езика в конкретните ситуации
- да контролираме състоянието на духа си
- да се справяме с проблемни ситуации
- да извличаме от несъзнателното познания за себе си и за другите
 
През 50-те и 60-те години на ХХв. в Европа и САЩ се появиха поредици от книги, посветени на \"позитивното мислене\" и развитието на личността. Днес голяма част от преводната литература в България, посветена на практическата психология, носи духа именно на същата тази хуманистична школа, проповядваща от половин век насам идеите, че човешкото същество е уникално, че е способно да се променя според своята воля и желания, че носи в себе си вроден стремеж към съвършенство.
С какво е различна тази книга?
За първи път в България се появява цялостна тренингова програма със завършен 21-дневен цикъл от упражнения в областта на невро-лингвистичното програмиране. В основата на философията на НЛП ще откриете хуманистичните идеи дълбоко застъпени, но те са само отправната рамка за една невероятно успешна комбинация от методи и теории, които са създадени в рамките на различни школи на психологията.
НЛП разработва програма за личностно развитие и усъвършенстване, базирана на познанията за това как мислят, действат и общуват човешките същества. В книгата на д-р Хари Алдер и Берил Хедър са представени в синтезиран вид основните принципи на това ново направление, като в същото време е разгърнат пълен цикъл от упражнения, които са високо ефективни и лесни за приложение.
 
Според НЛП истински успелите хора са находчиви, жадни за знания, способни да надхвърлят собствения си мироглед и виждат нещата в по-широк контекст. Готови са да захвърлят старомодните начини на мислене и да възприемат по-удачни, които биха донесли желаните резултати. Използват предизвикателства, неуспехи и произволни, на пръв поглед отрицателни обстоятелства и събития, за да постигнат водещи позиции, творчески способности и успех.
 
А целта на тази книга е по възможност да увеличи броя на истински успелите хора в нашия свят !
Мнения
Задайте въпрос

Данните и цените за продуктите предлагани от нашите партньори служат за напътствие и обща информация. Моля, преди покупка проверете дали съответстват на публикуваните данни от сайта на магазина или производителя. За евентуалните неточности и грешки не носим отговорност.

^