Нострадамус: тайната на великия ясновидец (2004)

Нострадамус: тайната на великия ясновидец (2004)

от 5,70 лв 2 оферти
Описание
Ключови думиЕзотерия, Окултизъм
Брой страници184

Виждате грешка в описанието или таблицата? Сигнализирайте ни!

В деня 1 реед на година 1 реед, според календара на майте, на Разпети петък 1519 година брадат мъж със златен шлем, идващ от изток през морето, стъпил на брега на Мексико. Точно така, както било предсказано през 999 година от легендарния владетел на майте Кетцалкоатъл.

През 1625 година астрономът Йоханес Кеплер направил хороскоп на известния пълководец Албрехт Валенщайн, който обхващал периода до 1634 година. За март 1634 година Кеплер предсказал ?ужасни вълнения в страната?. Те наистина се случили - след смъртта на Валенщайн на 25 февруари 1634 година.

В писмо до Анри II от 27 юни 1558 година известният ясновидец Нострадамус предсказал залеза на Френската монархия за 1792 година: ?... за която се вярва, че ще бъде повратната точка в обновяването на епохата. ? През 1792 година във Франция била провъзгласена Републиката и бил въведен новият ?революционен? календар.

Дали при тези, а и други, учудващо точни предсказания на великите ясновидци на миналото става въпрос за случайности, за божествена дарба, или съществува някаква научна методика, с помощта на която всеки би могъл да направи подобни конкретни предсказания? Ако сравним обстоятелствата около смъртта на Кенеди и Линкълн, ще открием интересни съвпадения: двамата са избрани от Конгреса през 46-та година на съответното столетие, двамата са убити посредством изстрел отзад в присъствието на съпругите им, атентатите срещу тях никога не били разкрити и вероятно са дело на определена организация. Следващите президенти и в двата случая носят името Джонсън, и двата атентата били предсказани от ясновидци.
Мнения
Задайте въпрос

Данните и цените за продуктите предлагани от нашите партньори служат за напътствие и обща информация. Моля, преди покупка проверете дали съответстват на публикуваните данни от сайта на магазина или производителя. За евентуалните неточности и грешки не носим отговорност.

^