Нотариално право. Специална част - том 1 (ISBN: 9786191630264)

Нотариално право. Специална част - том 1 (ISBN: 9786191630264)

от 20,70 лв 2 оферти
Описание
Ключови думиИкономика, Икономика, Право

Виждате грешка в описанието или таблицата? Сигнализирайте ни!

Тегло 0.520

Нотариус Станка Стайкова е родена в гр. Бургас. Завършва с отличие Немската езикова гимназия в бургас и Юридическия факултет на Софийския университет (1979). Работи като адвокат, от 1998 година е свободен нотариус. Има двама сина юристи. Председател е на Регионалната Нотариална колегия за Югоизточна България при Апелативен съд Бургас, която обхваща областите- Бургас, Ямбол и Сливен. Член е на Съвета при Нотариалната камара на Република България в София.

През 2010 г. организира издаването на първия по рода си Нотариален алманах , в който са представени всички нотариуси от Югоизточна България. Издала е досега книгите: „Нотариални функции на българските консули, чиято премиера бе в българското посолство в Лондон, и „Нотариално право. Обща част. На 16.04. 2011 г. по случай Деня на Конституцията е избрана сред 618 нотариуси в страната за нотариус на годината. Високото отличие тя заслужи за активната си дейност за издигане престижа на нотариалната професия.

На 18.05. 2012 г. в гр. Девин получава грамота от Министерството на външните работи за лекарската си дейност, свързана с обучаването на бъдещи консули и дипломати в българските представителства в чужбина. Нотариус Стайкова е преподавател и по нотариално право на студенти от V-ти курс към Юридическия факултет на Бургаския свободен университет.
Мнения
Задайте въпрос

Данните и цените за продуктите предлагани от нашите партньори служат за напътствие и обща информация. Моля, преди покупка проверете дали съответстват на публикуваните данни от сайта на магазина или производителя. За евентуалните неточности и грешки не носим отговорност.

^