Нов модел за здраве и болест (2006)

Нов модел за здраве и болест (2006)
Описание
Ключови думиМедицина, Здраве, Здраве
Брой страници232

Виждате грешка в описанието или таблицата? Сигнализирайте ни!

\"Хипотезата за вирусните мутации вследствие фармакологичното замърсяване на човешкия организъм, представена от Витулкас, е много убедителна. Неговият Нов модел на здраве и болест подчертава, че е нужно да се коригират с енергийна медицина проблемите, създадени от химическата медицина\".
Д-р Уилиш Търнър, Университетет Станфорд
Световно известният майстор-хомеопат, учен и преподавател по класическа хомеопатия, проф. Георгос Витулкас, представя една нова парадигма на модерната медицина. Той твърди, че официалната западна медицина се е провалила в мисията си да лекува и предотвратява болестите поради прекалената и често ненужна употреба на силни химически лекарства, и че за да разберем какво е здраве и как да лекуваме правилно, трябва да осмислим ролята на емоциите, душата и духовните причини За болестите.
Витулкас свързва нарастването на такива болести като рак, СПИН, колагенози, епилепсия, шизофрения, ревматоиден артрит, диабет и други труднолечими състояния, с отслабването на имунната система вследствие на прекаленото предписване на лекарства.
\"В човешкото тяло живеят микроорганизми, които са много важни за здравето. Като нарушаваме тяхното равновесие чрез инжектиране на плесени (антибиотици), получаваме един плесенясал организъм. \"
\"Моята хипотеза е, че СПИН не би се развихрил в такъв епидемичен мащаб, ако не беше масовата и прекалено честа употреба на антибиотици, която съсипва имунната система и така подготвя условия за появата му. \"
Мнения
Задайте въпрос

Данните и цените за продуктите предлагани от нашите партньори служат за напътствие и обща информация. Моля, преди покупка проверете дали съответстват на публикуваните данни от сайта на магазина или производителя. За евентуалните неточности и грешки не носим отговорност.

^