Новите млади (2004)

Новите млади (2004)
Упътване до адрес:
Предложен маршрут:  
Описание
Ключови думиПолитика, Социология
Езикбългарски
Брой страници92

Виждате грешка в описанието или таблицата? Сигнализирайте ни!

Книгата на Веселин Вълчев "Новите млади" съдържа статии, монографии и интервюта третиращи широкия спектър въпроси на политиката за младежта. Новите млади е понятие, характеризиращо това поколение млади българи, които са израснали и социализирали в периода след 89-та година. Това са младежите, които не познават устройството на социума у нас и в света преди падането на берлинската стена, които израснаха и растат в период на радикално преустройство на обществото. Те не са поредното поколение, те са ново поколение, различно от своите предшественици, от своите родители. Те са различно поколение. Те са поколението, което ще управлява след време България и ще живее в обединена Европа. И както живеят днес, така и ще управляват утре.
Книгата съдържа и редица статии, посветени на опита на Европейския съюз както и на част от държавите членки. Включените интервюта добавят щрихи върху картината на младежката политика в Западна Европа.
"Новите млади" хвърля светлина върху една не особено позната, но изключително важна област от управлението на държавата - тази на политиката за младежта. Авторът Веселин Вълчев е експерт по европейската младежка политика, бивш вице-президент на Международния студентски съюз и председател на Комитета за младежта и децата. Член е на съвета за младежта и децата към Президента на България.
Мнения
Задайте въпрос

Данните и цените за продуктите предлагани от нашите партньори служат за напътствие и обща информация. Моля, преди покупка проверете дали съответстват на публикуваните данни от сайта на магазина или производителя. За евентуалните неточности и грешки не носим отговорност.

^