Новите моменти при възлагане на обществените поръчки (2012)

Новите моменти при възлагане на обществените поръчки (2012)

Новите моменти при възлагане на обществените поръчки (2012)

от 13,50 лв 3 оферти
Описание
Ключови думиПраво
Езикбългарски
Брой страници300

Виждате грешка в описанието или таблицата? Сигнализирайте ни!

Книгата има за цел да служи като практическо ръководство на възложителите и участниците в процеса по възлагане на обществени поръчки. В нея са коментирани всички етапи и действия, които се извършват в хода на най-често провежданите процедури -открита процедура и договаряне без обявление, както и при възлагане на обществени поръчки с публична покана. Посочени са съставите на административни нарушения при неспазване на определени нормативни изисквания. Разгледани са основанията за изпращане на предварителни обявления до Регистъра на обществените поръчки и Официален вестник на Европейския съюз. Обърнато е внимание на необходимостта от приемане на вътрешни правила за възлагане на обществени поръчки и тяхното съдържание.
Поля Стефанова Петрова - Огнянова завършва висше образование, специалност „Право\", в Университета за национално и световно стопанство през 1999 г. През 2007 г. придобива образователно-квалиф
Мнения
Задайте въпрос

Данните и цените за продуктите предлагани от нашите партньори служат за напътствие и обща информация. Моля, преди покупка проверете дали съответстват на публикуваните данни от сайта на магазина или производителя. За евентуалните неточности и грешки не носим отговорност.

^