Новите правила (2015)

Описание
Защо Google е най-желаният работодател в света? 
 
„Гугъл е най-желаният работодател в света. Компанията получава над 2 000 000 молби за работа годишно! Тази книга дава отговор на въпроса: „Защо?, както и на много други въпроси:
 
- Защо трябва да наемате само хора, които са по-добри от вас...
- Защо трябва да плащате „несправедливо (и защо така е по-праведливо)...
- Защо трябва да се учите не само от най-добрите си служители, но... и от най-лошите...
- Защо не трябва да се доверявате на инстинкта си, а да използвате данни и факти, за да предвидите бъдещето...
 
Изхождайки от богатия си опит като старши вицепрезидент на „Гугъл, отговарящ за подбора и кариерното развитие на персонала, както и от последните постижения на психологията и поведенческата икономика, Ласло Бок съставя интригуващ и предизвикателен манифест на най-модерните практики в областта на човешките ресурси.
 
Откакто Ласло Бок се присъединява към „Гугъл, компанията е обявявана за „работодател №1 в САЩ пет години поред. „Гугъл е лидер в това отношение и в много други страни, включително Аржентина, Австралия, Бразилия, Канада, Франция, Индия, Ирландия,  Италия, Япония, Корея, Холандия, Полша, Русия, Швейцария, Великобритания... По данни на Linkedin „Гугъл е най-желаният работодател в света.
Мнения
Задайте въпрос

Данните и цените за продуктите предлагани от нашите партньори служат за напътствие и обща информация. Моля, преди покупка проверете дали съответстват на публикуваните данни от сайта на магазина или производителя. За евентуалните неточности и грешки не носим отговорност.

^