Новите правила в маркетинга и ПР (2009)

Новите правила в маркетинга и ПР (2009)

Новите правила в маркетинга и ПР (2009)

от 26,10 лв 5 оферти
Упътване до адрес:
Предложен маршрут:  

Още оферти

Описание
Ключови думиБизнес, Бизнес, Икономика, Икономика, Маркетинг
Езикбългарски
Брой страници288

Виждате грешка в описанието или таблицата? Сигнализирайте ни!

Как да използваме нюзрилийзите, блоговете, подкастите, вирусния маркетинг и онлайн медиите, за да достигнем до купувачите директно!

Мрежата промени правилата за писане и изпращане на нюзрилийзи. Проблемът е, че повечето ПР практикици все още не знаят това. През последните 10 години, откакто мрежата позволи на хората да четат директно нюзрилийзи, правилата за взаимоотношения с публиките се промениха. Време е да продължим напред и да обсъдим добрите перспективи, които предоставя ПР в Уеб 2.0.

* Искате ли да достигнете директно до купувачите?
* Искате ли трафик към вашия сайт?
* Искате ли да се появявате сред първите резултати в търсачките?
* Искате ли да привлечете купувачи, които търсят, онова, което вие предлагате?
* Искате ли да привлечете хората в процеса на продажби?
* Искате ли да се конкурирате по-ефективно?

Ако отговорът на зададените въпроси е "Да", то "Новите правила в маркетинга и в ПР", е книгата която ще ви разкрие как да постигнете тези цели. За да ги постигнете, трябва да сте подготвени да промените начина, по който мислите за нюзрилийзите.

Марк Леви, съавтор на "Как да убеждаваме хората, които не искат да бъдат убеждавани" и основател на компанията за маркетингови стратегии "Леви иновейшън" казва за книгата на Дейвид Миърман Скот: "Новите правила в маркетинга и в ПР" напътства читателите как да създадат кампания, демонстрираща лидерство в мисленето, чрез използването на влиятелните и дълготрайни инструменти на социалните медии. Това е безценен пътеводител за всички, които искат да изградят репутацията на своите идеи и организация. "

Дейвид Миърман Скот е автор, консултант, и лектор на семинари. Специализирал се е в използването на онлайн съдържание за маркетинг и продажба на продукти и услуги за клиенти от цял свят. Редактор е в списание "Е-контент" и автор в списание "Продъкт маркетинг". Негови публикации са излизали в такива разнообразни издания като CMOMagazine. com, "Бизнес уийк", "Компететив интелиджънс", Норт американ ривю, MarketingProfs. com, RainToday. com, "Маркетинг таймс" и много други. Участвал като лектор в конференции и събития в повече от 20 държави на 4 континента. Водещ е на семинара "Ефективни маркетингови програми", организиран от "Прагматик маркетинг", двудневен курс, обучаващ курсистите в повтарящ се процес, който компаниите, могат да използват, за да създадат, управляват и измерват маркетингови програми с висока възвращаемост (ROI).
Мнения
Задайте въпрос

Данните и цените за продуктите предлагани от нашите партньори служат за напътствие и обща информация. Моля, преди покупка проверете дали съответстват на публикуваните данни от сайта на магазина или производителя. За евентуалните неточности и грешки не носим отговорност.

^