Новите сортове растения като интелектуална собственост (ISBN: 9789549147339)

Новите сортове растения като интелектуална собственост (ISBN: 9789549147339)

от 13,50 лв 2 оферти
Описание
Книгата представлява един своеобразен наръчник, разкриващ изискванията, на които трябва да отговаря новия сорт, за да получи правна защита. Подробно се описва и процедурата по получаване на правна закрила - постъпките пред Патентно ведомство и експертизите, на които се подлага заявения сорт в Изпълнителната агенция по сортоизпитване, апробация и семеконтрол.

Автори на разработката са адв. Румяна Добрева - първи лицензиран представител по интелектуална собственост за нови сортове и породи животни в България с богат опит в областта на закрилата на новите сортове растения като обект на интелектуална собственост и инж. Иван Иванов - патентен специалист и представител по индустриална собственост, с подчертани научни интереси в областта на теорията и практиката на закрила на новите сортове растения.
Мнения
Задайте въпрос

Данните и цените за продуктите предлагани от нашите партньори служат за напътствие и обща информация. Моля, преди покупка проверете дали съответстват на публикуваните данни от сайта на магазина или производителя. За евентуалните неточности и грешки не носим отговорност.

^