Objective Proficiency Second Edition Student's Book with answers (2013)

Описание
Второто издание на Objective Proficiency (ниво С2 съгласно Общата европейска езикова рамка) е разработено с оглед на промените в изпита, въведени през март 2013. Учебната система включва 25 урока с много разнообразни теми, които предлагат приятна и сигурна подготовка за Proficiency exam. Уроците постепенно развиват и затвърждават нужните умения. Автентични примери от Cambridge International Corpus показват широтата на употреба на английския език.  Написан от утвърдени експерти, които добре са запознати с изпита, системата отразява и съдържанието на Cambridge Learner Corpus и онагледява типични грешки и области на трудност.
CD-ROMът за учениците осигурява допълнителни упражнения на всички теми от учебника.  
Ръководството за учителя осигурява подробни насоки за чара, допълнителни идеи за разширяване и оптимизиране на материали, разнообразни упражнения.
Teacher's Resources Audio CD/CD-ROM включва два пълни примерни теста с отговори и модели на отговори на писмения и устния компонент, както и подробни списъци с необходимата лексика с и без дефиниции.
Мнения
Задайте въпрос

Данните и цените за продуктите предлагани от нашите партньори служат за напътствие и обща информация. Моля, преди покупка проверете дали съответстват на публикуваните данни от сайта на магазина или производителя. За евентуалните неточности и грешки не носим отговорност.

^