Обратите на живота (ISBN: 9789544744779)

Обратите на живота (ISBN: 9789544744779)

Още оферти

Описание
Ключови думиФилософия, Психология
Езикбългарски
Брой страници400

Виждате грешка в описанието или таблицата? Сигнализирайте ни!

Понякога зависи само от нас да внесем промяна в живота си. Няма значение дали трябва да ремонтираме течащ покрив, да си потърсим нова работа, да възстановим семейни връзки или да влезем в добра форма, за да участваме в маратон.
Книгата на Алисън Хейнс представлява енциклопедично ръководство за посрещане с оптимизъм на промените в живота. Тя формулира печеливши стратегии, които ни учат да поемем в ръце юздите на съдбата си, да я преобразим и да й се радваме до насита. Практичните препоръки за това как да се справим с конкретни трудности – от безработицата, проблемите в дома и взаимоотношенията с близките и децата, до здравето и финансите – са извлечени от превратностите на живота. По-щастливи ли са богатите и в какъв смисъл? Какво да променим, за да си осигурим по-голяма финансова сигурност? Как да управляваме парите си в краткосрочен и дългосрочен план? Какво е мястото на любовта, вярата и религията в живота ни и какъв смисъл им придаваме.
Това са само част от въпросите, пред които ни изправя книгата. И ни помага да намерим реалистичен отговор.
Мнения
Задайте въпрос

Данните и цените за продуктите предлагани от нашите партньори служат за напътствие и обща информация. Моля, преди покупка проверете дали съответстват на публикуваните данни от сайта на магазина или производителя. За евентуалните неточности и грешки не носим отговорност.

^