Обществени науки, гражданско образование и религия за 7. клас Задачи и тестове за външно оценяване (ISBN: 9789544268695)

Обществени науки, гражданско образование и религия за 7. клас Задачи и тестове за външно оценяване (ISBN: 9789544268695)

Описание
Ключови думиУчебник
Езикбългарски

Виждате грешка в описанието или таблицата? Сигнализирайте ни!

тегло 0.200 кг

Настоящото издание е одобрено от МОМН и е съвместимо с учебната програма за 2012/2013 г.

Помагалото на издателство \"Анубис\" съдържа тестове по предметите география и икономика и история и цивилизация, които са обединени в направление \"Обществени науки, гражданско образование и религия\". Тестовите задачи са от затворен тип – с четири възможни отговора, само един от които е верен. Те проверяват всички необходими знания и умения, изисквани от учениците в 7. клас според съответните програми на МОМН.

В помагалото са разработени:

По пет тематични теста по двата предмета. Всеки тест е представен в два варианта и може да се използва от учителя за текущ контрол след изучаване на конкретни теми.
По пет обобщаващи теста по всеки предмет, които проверяват знанията, придобити от учениците през цялата учебна година.
Ключ с верните отговори, поместен в края на книжното тяло, който дава възможност за реална преценка на получените знания и за навременно отстраняване на допуснатите пропуски в изучавания материал.

Листовете с тестове в помагалото са перфорирани, за да могат да бъдат откъснати (след попълване на отговорите) и предадени за проверка. Така ученици, учители и родители ще могат да провеждат тренировъчни изпити за външно оценяване в условия, максимално близки до реалните.
Мнения
Задайте въпрос

Данните и цените за продуктите предлагани от нашите партньори служат за напътствие и обща информация. Моля, преди покупка проверете дали съответстват на публикуваните данни от сайта на магазина или производителя. За евентуалните неточности и грешки не носим отговорност.

^