Обществени поръчки (2006)

Упътване до адрес:
Предложен маршрут:  
Описание
Ключови думиПраво
Езикбългарски
Брой страници192
Тегло173

Виждате грешка в описанието или таблицата? Сигнализирайте ни!

В книгата се разглеждат правните уредби на големите и малките обществени поръчки според Закона за обществените поръчки /ЗОП/ от 2004г. , Правилника за прилагане ЗОП от 2004 г. , Наредбата за възлагане на малки обществени поръчки от 2004 г. и други нормативни актове, публикувани с последните изменения през м. октомври 2004 г.

Тя представлява интерес за широк кръг читатели и специалисти: главни счетоводители и одитори, тъй като те трябва да преценяват дали дадена доставка на стоки, строителство и извършване на услуги попадат под режима на процедурите за възлагане на обществени поръчки, органи на Сметната палата и Агенцията за държавен вътрешен финансов контрол, тъй като те трябва да проверяват дали са спазени тези процедури, ръководители на бюджетни учреждения и търговски предприятия, тъй като те са потенциални възложители и изпълнители на обществени поръчки, юрисконсулти, адвокати и съдии, тъй като те участват при разглеждане на дела за обжалване на посочените процедури, студенти от специалностите "Счетоводство и контрол", "Финанси", "Право" и други специалности.
Мнения
Задайте въпрос

Данните и цените за продуктите предлагани от нашите партньори служат за напътствие и обща информация. Моля, преди покупка проверете дали съответстват на публикуваните данни от сайта на магазина или производителя. За евентуалните неточности и грешки не носим отговорност.

^