Общо животновъдство (1999)

Общо животновъдство (1999)
Упътване до адрес:
Предложен маршрут:  
Описание
Ключови думиУчебник
Брой страници392

Виждате грешка в описанието или таблицата? Сигнализирайте ни!

Бъдещи селскостопански специалисти,

С учебната дисциплина Общо животновъдство вие ще навлезете в тайните на най-сложната биохимична лаборатория - животинския организъм; и ще разкриете взаимоотношенията между него и околната среда. Ще изучавате генетичните закономерности и правила при развъждането на селскостопанските животни. Ще се научите да определяте потребностите на животните от хранителни вещества и ще разберете ролята и значението на редица хранителни фактори, от които зависят здравето и продуктивността на животните и ефективното използване на фуражите.

Общо животновъдство е основна дисциплина. Усвоявайте успешно предвидените знания и професионални умения, за да можете чрез специалните дисциплини през следващите учебни години да придобиете навици за грижовност към животните, за научнообоснованото им хранене, развъждане и отглеждане, за постигане на конкурентоспособност на българския и международния пазар.

Пазарната икономика и бъдещото ни интегриране в обединена Европа налагат в областта на животновъдството непрекъснато и ускорено да се повишава качеството и ефективността на производството на основата на съвременните научно-технически постижения. Това изисква от вас да усвоявате авангардните технологии, да развивате своето творческо и пазарно мислене, да се възпитавате като бъдещи конкурентоспособни производители на животинска продукция.

Вярваме, че любовта ви към животните ще прерасне в любов към професията и към фермерския труд, който може да ви осигури достойна професионална и социална реализация.
Мнения
Задайте въпрос

Данните и цените за продуктите предлагани от нашите партньори служат за напътствие и обща информация. Моля, преди покупка проверете дали съответстват на публикуваните данни от сайта на магазина или производителя. За евентуалните неточности и грешки не носим отговорност.

^