Онкогинекология (ISBN: 9789548631372)

Упътване до адрес:
Предложен маршрут:  
Описание
Ключови думиМедицина
Езикбългарски
Брой страници292

Виждате грешка в описанието или таблицата? Сигнализирайте ни!

Настоящата книга излага личния, над 27 годишен, опит на автора и съвременната литература в областта на онкогинекологията. Тя е основана на клиничния опит в областта на диагностиката и лечението на над 10 000 болни с онкогинекологични заболявания, които са лекувани през този период в Клиниката по гинекология на Националния онкологичен център. В диагностиката и лечението на тези болни са взели участие както работещите през годините лекари, така и специалистите по патоанатомия, образна диагностика, клинична лаборатория, нуклеарна медицина, лъчетерапия, лекарствена терапия, хирургия и урология.
У нас такава книга, в такъв обем и вид не е издавана. Тази книга не може да се нарече само учебник или ръководство. Книгата има монографичен характер, макар и да разглежда разнородни въпроси на онкогинекологията. В нея са изложени съвременни гледища и факти.
Мнения
Задайте въпрос

Данните и цените за продуктите предлагани от нашите партньори служат за напътствие и обща информация. Моля, преди покупка проверете дали съответстват на публикуваните данни от сайта на магазина или производителя. За евентуалните неточности и грешки не носим отговорност.

^