Операция "Голгота (2007)

Операция "Голгота (2007)
Упътване до адрес:
Предложен маршрут:  
Описание
Ключови думиБългарска литература, Публицистика
Езикбългарски
Брой страници230

Виждате грешка в описанието или таблицата? Сигнализирайте ни!

Живеем в свят красив и примамлив! А, дали няма да го загубим безвъзвратно?
Всички ние сме свързани чрез Феномена съзнание. Един с друг, с душите си, с нашите предци от древността и с планетата Земя. Чрез нашето съзнание, чрез нашите мисли и интелект ние съграждаме и променяме света. Но чрез него пораждаме и разруха, превръщаме Земята в сметище, а хората - в залутани индивиди, чийто живот е сведен до просто оцеляване.
От векове съзнанието ни гради реалността на Голямата игра. Независимо дали е породена от невежество или от зла умисъл, тя е продукт на човешкото съзнание и интелект. Крайно време е да разберем истината за играта, да признаем таланта на нейните създатели и разпоредители - а това сме самите ние, хората.
Тази книга ще ни помогне да осъзнаем играта, която всеки от нас (и човечеството като цяло) води както за физическото си оцеляване, така и за осмисляне на света, на живота на Земята, на самия човек.
Голямата игра е установила своите правила и докато те не бъдат разбрани, никой няма да е успешен в своите благородни начинания. Всички добри намерения ще извеждат на един и същ път - на пътя към ада.
Целта на динозавъра също е била да оцелее, но той вече не съществува. Нима надареното със съзнание човечество го очаква съдбата на динозавъра?

Авторът е кибернетик и системен анализатор. Има практически опит от сферата на производство до външна търговия, от фирмения мениджмънт до инструментариума на властта - този на държавата, на финансовия капитал и на медиите. Опитите му да разбере светът, в който живем го насочват към изучаване на древните и съвременни духовни учения и практики. Интересите му се простират от езотеризма до съвременната наука, от ролята на съзнанието и човешкият интелект в историята на човечеството до основните фрагменти на Голямата игра в нашето съвремие.
Мнения
Задайте въпрос

Данните и цените за продуктите предлагани от нашите партньори служат за напътствие и обща информация. Моля, преди покупка проверете дали съответстват на публикуваните данни от сайта на магазина или производителя. За евентуалните неточности и грешки не носим отговорност.

^