Организация и функциониране на ресторанта, част 2 (2014)

Организация и функциониране на ресторанта, част 2 (2014)

от 11,61 лв 3 оферти
Описание
Настоящият учебник е втората част от "Организация и функциониране на кухнята, ресторанта и хотела" - "Организация и функциониране на ресторанта". Предназначен е за ученици от професионалните гимназии, обучаващи се по професионално направление "Хотелиерство, ресторантьорство и кетъринг". Учебникът е разработен съгласно утвърдените от Министерството на образованието и науката учебни програми.

Предложеният материал предлага информация по всички въпроси, свързани с цялостния технологичен процес в ресторантския комплекс - характеристика на базата и средствата за работа в търговската зала; персонала; основни етапи и правила при сервиране на храна и напитки; обслужване в ресторанта и бара; хигиенни изисквания и безопасност в ресторантьорството.
Мнения
Задайте въпрос

Данните и цените за продуктите предлагани от нашите партньори служат за напътствие и обща информация. Моля, преди покупка проверете дали съответстват на публикуваните данни от сайта на магазина или производителя. За евентуалните неточности и грешки не носим отговорност.

^