Организационната идентичност - "невидимата ценност" на съвременната организация (2013)

Организационната идентичност - "невидимата ценност" на съвременната организация (2013)

от 18,00 лв 3 оферти
Упътване до адрес:
Предложен маршрут:  
Описание
Ключови думиПолитика, Социология
Езикбългарски
Брой страници384
Тегло639

Виждате грешка в описанието или таблицата? Сигнализирайте ни!

В монографичния труд се съдържат стойностни научнотеоретични и практико-приложни резултати, допълващи и обогатяващи концепциите и механизмите за съвременното управление на организацията в контекста на ефективното използване в система на невидимите, нематериалните корпоративни ценности...

Монографичното изследване се основава на проявената висока информираност и познания на автора върху научната теория и специализираната литература, добрите корпоративни практики и решения в областта на организационната идентичност и ролята на организационната комуникация за нейното формиране и управление. Изследователските резултати са изедени на базата на обстоятелствен, научнотеоретичен анализ на основните литературни източници и на аналитичната интерпретация на резултатите от проведеното през 2010 г. в страната социологическо проучване под формата на дълбочинно интервю във връзка с изследване на случаи.
Мнения
Задайте въпрос

Данните и цените за продуктите предлагани от нашите партньори служат за напътствие и обща информация. Моля, преди покупка проверете дали съответстват на публикуваните данни от сайта на магазина или производителя. За евентуалните неточности и грешки не носим отговорност.

^