Организационно поведение (ISBN: 9789542812500)

Организационно поведение (ISBN: 9789542812500)

от 17,00 лв 4 оферти

Още оферти

Описание
Ключови думиБизнес, Бизнес, Икономика, Икономика
Езикбългарски

Виждате грешка в описанието или таблицата? Сигнализирайте ни!

тегло 0.620 кг

Четвърто преработено и допълнено издание.
Проф. д-р Марин Паунов работи като преподавател в УНСС, в други университети и в публичния и частния сектор в областта на управлението и стратегиите на бизнеса. Като университетски преподавател разработва и за първи път въвежда в България лекционни курсове по Организационно поведение, Корпоративни (организационни) култури, Стратегическо управление и Трудова мотивация. Работил е като международен консултант по проекти на Министерството за международно развитие на Великобритания, UNISYS – Белгия и много други. Специализирал е в редица университети като Harvard University – Graduate School of Business Administration (Бостън, САЩ), London School of Economics and Political Science (Лондон, Великобритания), AOTS – Международния учебен център при Министерството на индустрията и външната търговия на Япония (Токио, Япония), Universita Cattolica del Sacro Cuore (Милано-Италия) и др. Добре познати на студентите и по-широката публика са книгите му: Организационно поведение, Организационна култура, Стратегии на бизнеса, Стратегическо управление на човешките ресурси, Трудова мотивация, Емоциите на човешкия ресурс, Ценностите на българите – съвременен портрет на европейски фон и др.

Мина Паунова е докторант по Организационно поведение в IESE Business School (Университет на Навара), Барселона. Завършва бакалавърска степен по психология и икономика в университета „Сейнт Луис (САЩ, клон Мадрид) и УНСС. Преподава в IESE, бизнес училищата La Salle, Barcelona Business School, Pompeu Fabra University и др. Основните й изследователски интереси са в областите на лидерството, международните екипи и нетуъркинга.

Александър Паунов получава бакалавърската си степен по психология и икономика в университета Tufts, Бостън, САЩ и завършва магистратура по когнитивни невронауки в университета Маастрихт, Холандия. Докторант е по мозъчни и когнитивни науки в Масачусетския технологичен институт (MIT), Бостън, САЩ. Основните му изследователски интереси са в областта на социалните невронауки и по-конкретно – във взаимодействията на социалната когниция и езика (лингвистиката).
Мнения
Задайте въпрос

Данните и цените за продуктите предлагани от нашите партньори служат за напътствие и обща информация. Моля, преди покупка проверете дали съответстват на публикуваните данни от сайта на магазина или производителя. За евентуалните неточности и грешки не носим отговорност.

^