Основи на етологията при животните (2004)

Основи на етологията при животните (2004)

Основи на етологията при животните (2004)

от 6,90 лв 2 оферти
Упътване до адрес:
Предложен маршрут:  
Описание
Ключови думиБиология, Медицина, Здраве, Здраве
Езикбългарски
Брой страници178

Виждате грешка в описанието или таблицата? Сигнализирайте ни!

Етологията на животните се явява необходимост, която да допълни познанията на студентите по ветеринарномедицинск а физиология и други дисциплини. Тази дисциплина, чрез методите за изследване и натрупаните научни факти, обобщава, обединява и дава цялостен поглед на отделните физиологични реакции за стереотипния характер на мотивирания отговор като поведение.
Авторите правят опит да изложат материала във вид, съобразен с утвърдената учебна програма по „Етология на животните" към факултета по Ветеринарна медицина при Лесотехническия университет - София.
В учебника, освен въпросите за методите на изследване, са разгледани генетиката и еволюцията на поведението, видовете поведение и взаимната обусловеност между околната среда и физиологичните функции на животинските видове и птици.
Учебникът е предназначен за студенти по ветеринарна медицина. Той може да се ползва от ветеринарни лекари, зооинжинери, агробиолози, биолози и други специалисти.
Мнения
Задайте въпрос

Данните и цените за продуктите предлагани от нашите партньори служат за напътствие и обща информация. Моля, преди покупка проверете дали съответстват на публикуваните данни от сайта на магазина или производителя. За евентуалните неточности и грешки не носим отговорност.

^