Основи на ORACLE, Oracle Database 10g (ISBN: 9789549341041)

Основи на ORACLE, Oracle Database 10g (ISBN: 9789549341041)
Описание
Ключови думиИнформатика

Виждате грешка в описанието или таблицата? Сигнализирайте ни!

Oracle е мощна система за управление на бази от данни, включваща множество технологии, опции и версии. Повечето потребители - дори опитните разработчици и администратори на бази данни - срещат трудности при овладяването на всички възможности на Oracle базите данни. Освен това, с представянето на всяка следваща нова версия за потребителите става все по-трудно да разберат и да разгледат цялата гама от нови технологии, заложена в нея. Последното предизвикателство се нарича Oracle Database 10g. В тази книга огромното количество от информация за Oracle е синтезирано в един компактен, лесен за четене вид, като освен това са включени допълнителни указания за важни текстови пасажи, илюстрации и полезна информация.

Книгата съдържа глави с информация относно:
Oracle продуктите, опции, структури от данни, цялостната архитектура на Oracle Database 10g, както и на по-ранните версии (Oracle8i и Oracle9i);
Инсталиране, стартиране, управление и настройка на Oracle, конфигуриране в мрежа, сигурност, архивиране/възстанов
Мнения
Задайте въпрос

Данните и цените за продуктите предлагани от нашите партньори служат за напътствие и обща информация. Моля, преди покупка проверете дали съответстват на публикуваните данни от сайта на магазина или производителя. За евентуалните неточности и грешки не носим отговорност.

^