Основни принципи на разделното хранене (ISBN: 9789547335714)

Основни принципи на разделното хранене (ISBN: 9789547335714)

Основни принципи на разделното хранене (ISBN: 9789547335714)

от 5,85 лв 3 оферти
Описание
"Един напълно нов подход към разделното хранене. Тази великолепна книга е отлично ръководство за всеки, който се стреми към по-добро здраве. "
Джеф Хоубън

Ян Драйз е най-авторитетният капацитет в света по проблемите на разделното хранене. За разлика от многобройните автори на евтини бестселъри за комбинирането на храните Ян Драйз е академик по природосъобразна медицина и не спекулира със здравните проблеми на хората, а предлага сигурни и проверени диети. Въз основа на задълбочените си проучвания в областта на храненето Ян Драйз предлага един достъпен начин за практикуване на разделното хранене. Това е първата книга, която доказва някои от грешките на доктор Хей.
Ян Драйз дава нова, безспорна оценка за добрите и лошите хранителни комбинации и простичко обяснява как можем да бъдем отново здрави, жизнени и в добро състояние на духа.

"Тази книга не представлява апология на теорията за комбинирането на храните, но подчертава значението на диетичен режим, съобразен с теорията за комбинирането на храните. Тя е опит да запознае читателя с необходимите правила. Преди всичко книгата съдържа много таблици, диаграми и списъци, подробно обяснени. Чрез правилното комбиниране на определени продукти при всяко хранене може да се постигне почти безпроблемно храносмилане, да се извлече максимална полза от храната и напълно да се премахнат храносмилателните разстройства. Като допълнително предимство тялото, чийто метаболизъм функционира оптимално, постепенно придобива висока степен на имунитет към всякакви неразположения и болести. Комбинирането на храните е първата крачка към здравословната диета.
С тази книга се надявам да убедя колкото е възможно повече хора, че комбинирането на храните е необходимо за всеки и за всякакви хранителни режими. " Ян Драйз

"Основини принципи за разделното хранене" е преведена в 27 страни и за кратко време се превърна в едно от най-търсените четива.
Мнения
Задайте въпрос

Данните и цените за продуктите предлагани от нашите партньори служат за напътствие и обща информация. Моля, преди покупка проверете дали съответстват на публикуваните данни от сайта на магазина или производителя. За евентуалните неточности и грешки не носим отговорност.

^