Осъществи целите си с НЛП (2010)

Осъществи целите си с НЛП (2010)
Описание
Ключови думиФилософия, Психология
Брой страници352

Виждате грешка в описанието или таблицата? Сигнализирайте ни!

Магически техники за контрол на ума и отключване на скритите способности

Възможно ли е:
да добием съзнателен контрол върху поведението си, така че да получаваме по-често желаните резултати?
да използваме по-ефективно своите вродени ресурси?
да отправяме ясни послания в общуването с другите, за да ни разбират по-добре?
да наднинем зад поведението на хората около нас и да достигнем до истинските им намерения?
да намерим решения на проблеми там, където досега не сме ги търсили?

Ключът към постигането на тези цели ни дава НЛП (невро-лингвистично програмиране). Това е система от психологически техники, създадена в средата на 70-те години от Ричард Бандлър и Джон Гриндър. Тя обединява работата на много творчески умове от сферите на лингвистиката, психологията, антропологията и други дисциплини. Най-общо казано, НЛП предлага практически инструменти за промяна на поведението с цел по-ясна комуникация – и с нас самите, и с околните.
Както предполага и името, НЛП ни показва как да се \"препрограмираме\". Това означава на първо място да изведем на съзнателно ниво практиките и поведението, които непрекъснато следваме, без да си даваме сметка за тях. След това можем да поставим под съмнение предположения, приети от нас за даденост, без да се замисляме за тях; да открием достъп до ресурсите, с които дори не подозираме, че разполагаме. И накрая, \"променяйки\" съзнанието си, да повлияем на поведението, мислите и чувствата си, така че по-лесно да постигнем своите цели – в личния и професионалния живот.
В книгата си Анне Линден обяснява бързите и ефективни инструменти на НЛП, придружава ги с лесни и забавни упражнения и така ги прави достъпни за всеки читател, поел по пътя на самоусъвършенстванет о.

За автора:
Анне Линден е основател и директор на Института по НЛП в Ню Йорк. Изследва, практикува и преподава техниките на НЛП от 30 години. Тя е един от първите, получили сертификат за НЛП преподавател лично от създателите на невро-лингвистичното програмиране – Ричард Бандлър и Джон Гриндър.
Мнения
Задайте въпрос

Данните и цените за продуктите предлагани от нашите партньори служат за напътствие и обща информация. Моля, преди покупка проверете дали съответстват на публикуваните данни от сайта на магазина или производителя. За евентуалните неточности и грешки не носим отговорност.

^