От местопрестъплението: Bulgaria (2012)

От местопрестъплението: Bulgaria (2012)
Описание
Надникнете зад кулисите на едни от най-жестоките престъпления, извършени в България - убийства, грабежи, тероризъм, отвличания. Книгата съдържа осем разказа и един литературен сценарий, създадени по действителни криминални случаи от различни градове в страната, като част от имената на персонажите са променени. Почти всички предлагани творби са наградени с престижни литературни награди. Заплетени случаи, логични похвати, водещи до неочаквани обрати, комични ситуации и рискове от всякакво естество неотлъчно съпровождат работата на полицая и неговия екип.

Авторът Людмил Георгиев е дългогодишен експерт криминалист и вещо лице към Софийски градски съд. Преподавател е по "Криминалистика" и "Съдебни експертизи" в Юридически факултет на Русенския университет, Академията на МВР и други.
Мнения
Задайте въпрос

Данните и цените за продуктите предлагани от нашите партньори служат за напътствие и обща информация. Моля, преди покупка проверете дали съответстват на публикуваните данни от сайта на магазина или производителя. За евентуалните неточности и грешки не носим отговорност.

^