От Момин сбор през Япония и Индия до Чикаго и назад (2013)

От Момин сбор през Япония и Индия до Чикаго и назад (2013)

от 13,11 лв 4 оферти
Упътване до адрес:
Предложен маршрут:  

Още оферти

Описание
Ключови думиЧуждоезична, Пътуване, Туризъм
Езикбългарски
Брой страници120
Тегло173

Виждате грешка в описанието или таблицата? Сигнализирайте ни!

Сборник пътеписи.

Цанка Димитрова Дикова е родена в гр. Велико Търново. През 1979 г. завършва образцово СПУ "Васил Друмев" в родния си град, а през 1984 г. - ТУ Варна. Работи последователно във ВРЗ "Терем - Ивайло", В. Търново, като конструктор-технолог, СД "Метал-експерт Пеев и Сие" в същия град като главен конструктор, Висикотехнологичен парк към ТУ - Варна, като инженер-изследовател и "Мауер Локинг Системс" ООД като ръководител проекти.
През 2004 г. защитава дисертационен труд, от 2007 г. е доцент по "Материалознание и технология на материалите" във факултета по Дентална медицина на МУ - Варна. През 2005 г. спечелва стипендия "Мацумае", а през 2010 г. - стипендия "Фулбрайт". Провежда последователно специализации в Санкт Петербург, Русия (2000 г. ), университет Токай, Япония (2005-2006 г. ) и университет Райс, САЩ (2011-2012 г. ) През 2012 г. ѝ е присъдена златна значка "Проф. Асен Златаров" на Федерацията на Научно-техническите съюзи в България за творчески принос и високи резултати в науката и техниката, а от 2013 г. е Национален експерт по "Инженерно материалознание и термична обработка на материалите" към НТС по машиностроене.
Участвала е в над 60 национални и международни конгреси и конференции, като на 10 от тях е била член или председател на научни или организационни комитети. Поканен лектор е на 9 международни формила в България и Индия. Има над 60 броя публикации на български, руски, немски, английски и японски език в списания и сборници на конференции в България, Сърбия и Черна гора, Русия, Германия, Турция, Япония, Бахрейн, Украйна, Малайзия, Индия, Франция и Тайван.
Мнения
Задайте въпрос

Данните и цените за продуктите предлагани от нашите партньори служат за напътствие и обща информация. Моля, преди покупка проверете дали съответстват на публикуваните данни от сайта на магазина или производителя. За евентуалните неточности и грешки не носим отговорност.

^