Още оферти

Описание
Ключови думиБиографии
Езикбългарски

Виждате грешка в описанието или таблицата? Сигнализирайте ни!

Лидерството може да обостри капризите,
да изгради дистанция и да насади високомерие…
Но затова пък лидерът притежава разнороден
комплекс от качества, за да успява да води,
да обединява, да вижда по-надалеч от другите
и да носи отговорността за всичко това.

Момчил Неков

Момчил Неков е магистър по „Политически мениджмънт в СУ „Св. Климент Охридски и магистър по „Международни икономически отношения в УНСС. Докторант във Философския факултет на Софийски университет. Роден е в град Силистра през 1986 г.

Автор е на книгата „4х4 – БСП след 1989, в която изследва организационното развитие и развитието на вътрешнопартийната демокрация в БСП, заедно с идейната є трансформация.

Във втората си книга „От първо лице, авторът разширява своя анализ на организационното развитие и вътрешнопартийната демокрация върху всички основни партии в България след 1989 г. – Атака, БСП, ВМРО, ГЕРБ, Движение България на гражданите, ДПС, ДСБ, НДСВ и СДС. Акцентира не само върху теоретичните аспекти на изследването, но и върху историческите роли на всяка една от партиите в различните периоди от развитието на България през последните 24 години. Основната част на книгата е посветена на лично авторско изследване по горните проблеми чрез непосредствени разговори, предадени едно към едно, с лидерите, оглавявали всяка от партиите от 1990 година насам. Между тях са двама президенти, девет министър-председател
Мнения
Задайте въпрос

Данните и цените за продуктите предлагани от нашите партньори служат за напътствие и обща информация. Моля, преди покупка проверете дали съответстват на публикуваните данни от сайта на магазина или производителя. За евентуалните неточности и грешки не носим отговорност.

^