Отключи ума си: Стани гений! (2012)

Отключи ума си: Стани гений! (2012)
Упътване до адрес:
Предложен маршрут:  

Още оферти

Описание
Ключови думиКариери, Психология, Самоучител
Езикбългарски
Брой страници176

Виждате грешка в описанието или таблицата? Сигнализирайте ни!

Човешкият ум може да научи всичко. Въпросът е само във времето, коeто ще му бъде нужно за това - на някои им трябват само няколко часа, за да усвоят нещо ново, а на други за същото няма да им стигне и една година.
Защо?
Тайната се крие в степента на използване на мозъка. При нормално ниво на обучаемост човек използва около 3-5% от клетките на главния мозък. Ако този процент е по-голям, то човек усвоява нещата значително по-бързо. Талантливите хора използват около 10% от мозъчните си клетки. Как можем и ние да постигнем това? И доколко е възможно?
Оказва се, че всеки може да стане гений! Това е възможно с използване на най-новите технологии за активизиране на мозъка и управление на процесите на мисленето. Методът на Станислав Мюлер позволява на всеки желаещ, независимо от нивото му на хипнабилност, възрастта или други фактори да премине в така нареченото „състояние на свръхобучаемост.
Живеем в третото хилядолетие. Времето на свръхзвуковите скорости и междупланетните полети ни дава нови възможности за развитие на човешкия ум. Ум, от който зависи абсолютно всичко!

Станислав Мюлер е виден руски практикуващ психолог, доктор на педагогическите науки, ръководител на центъра за интелектуално развитие „Град на таланти, главен редактор на списание „Успех за всички. Автор е на десетки книги и статии по въпросите за най-новите прогресивни методи за интелектуално саморазвитие, развиване на мисленето, иновативните методи за обучение, възпитание, практическата психология и здравословния начин на живот.
Създател е и на уникална технология за развитие на паметта наречена „Холографска памет. Ефективността на този метод е толкова висока, че само след 30 минути встъпително обучение, спомнянето на дадена информация се подобрява почти двойно!
Станислав Мюлер дълги години провежда обучения за развитие на паметта и свръхобучаемост (повишаване на личната ефективност) както в Русия, така и по света.
Мнения
Задайте въпрос

Данните и цените за продуктите предлагани от нашите партньори служат за напътствие и обща информация. Моля, преди покупка проверете дали съответстват на публикуваните данни от сайта на магазина или производителя. За евентуалните неточности и грешки не носим отговорност.

^