Открий своя гений: Как да мислим като десетте най-революционни умове в историята (ISBN: 9789545855924)

Открий своя гений: Как да мислим като десетте най-революционни умове в историята (ISBN: 9789545855924)

Открий своя гений: Как да мислим като десетте най-революционни умове в историята (ISBN: 9789545855924)

Офертите за продукта

Описание
Ключови думиПсихология
Брой страници384

Виждате грешка в описанието или таблицата? Сигнализирайте ни!

КАК ДА МИСЛИМ КАТО ДЕСЕТТЕ НАЙ-РЕВОЛЮЦИОННИ УМОВЕ В ИСТОРИЯТА
 
Платон; Брунелески; Колумб; Коперник; Елизабет I; Шекспир; Джеферсън; Дарвин; Ганди; Айнщайн
 
Открий своя гений е пиршество за ума и със сигурност ще разкрепости мисленето ви и ще разшири кръгозора ви!
 
ОТБОР МЕЧТА!
Представи си какво можеш да постигнеш с напътствията на Айнщайн, Шекспир, Дарвин или Коперник.
В Открий своя гений М. Гелб съживява един отбор мечта, съставен от изключителни и вдъхновяващи умове в човешката история. Завладяваща, изпълнена с хумор и много дълбочина, тази книга ще ви покаже как да постигнете мечтите си за по-богат и красив живот.
От Открий своя гений буквално бликат прозрения, провокативни идеи и любопитни факти... Отворете наслуки, започнете от който и да е пасаж - сигурно е, че ще бъдете богато възнаграден с неподправена младост.
Открий своя гений е пиршество за ума и със сигурност ще разкрепости мисленето и разшири кръгозора ви. Тя описва личната история на някои от най-великите умове в историята и с това ни дава ключ към гениалността - както тяхната, така и нашата собствена.
Искрено се възхищавам на проникновения начин, по който авторът изследва и излага същността на гения... Така, както всеки от тези велики мислители прави скок от обичайното и познатото, така и той прескача сухата наука на академичния свят, за да разкрие по нов начин същността на тези блестящи гении... Въздействаща, вдъхновяваща и пълна с познание.
 
Майкъл Дж. Гелб, признат новатор в областта на творческото мислене и развитието на лидерски способности, е автор на редица бестселъри. От 1978 година Гелб провежда семинари по цял свят в компании като: Бритиш Петролиум, Ай Би Ем, Дюпонт, Майкрософт, Мерк и Найк. Живее в Еджуотър, Ню Джърси.
Мнения
Задайте въпрос

Данните и цените за продуктите предлагани от нашите партньори служат за напътствие и обща информация. Моля, преди покупка проверете дали съответстват на публикуваните данни от сайта на магазина или производителя. За евентуалните неточности и грешки не носим отговорност.

^